Ballerup Bordtennisklub
29. June 2022 06:19
Navigation
Sæsonens tredje pointstævne
Ballerup bordtennisklub var vært ved sæsonens tredje pointstævne d. 17. januar.

Stævnet var en stor succes med 22 spillere og ligeså mange forældre, der overværede de meget spændende og intense kampe.

Vi havde 10 spillere med, Gladsaxe 7, Virum 4 og Smørum 1, fordelt i 4 puljer.

Turneringen havde deltagelse af 3 pointjagtspillere på dispensation, idet jagten er nedlagt pga. for få deltagere.

Ikke overraskende var det en af disse spillere, der vandt gruppe A. Vitus B. Thomsen fra vores klub viste sig at være for hård en nød at knække for de øvrige deltagere og vandt i sikker stil.

Lidt mere overraskende var det nok, at Mikkel B. Fischer vandt gruppe C. Mikkel har kun spillet bordtennis i et par måneder, men har et fighterhjerte uden lige og afgav kun et sæt. Flot, flot.

Alle vores øvrige 8 spillere (Malthe, Rasmus, Mads V., Benjamin, Malte P., Oliver, Nicolai og Patrick) viste ligeledes flot spil og stor fremgang, hvilket resulterede i mange vundne kampe.

Måske byttes rollerne om næste gang og en eller to af dem står som vinder af en pulje. Jævnbyrdigheden er i hvert fald stor.

Alle resultater kan ses på www.oebtu.dk .Gå lidt ned på forsiden til Pointstævnerne – runde 3, kreds 3 eller i menuen i venstre side Pointstævner 2014-2015, kreds 3.

Forhåbentlig ses vi til næste stævne søndag d. 22. februar i Smørum.Gruppebillede fra torsdagstræningen. Bagest fra venstre Mads A., Patrick, Rasmus, Mikkel. Forrest fra venstre Malte P., Oliver, Mikkel F., Malthe, Vitus, Nicolai, Martin.

Jytte, Annie, Jonas og Steffen
Søskende klar til top 12

Danmarks bedste bordtennisspillere samles den 14.-15. marts i Hirtshals. Der spilles alle-mod-alle, i 5 forskellige rækker: Yngre Drenge, Drenge, Herre Junior, Yngre Pige/Pige, og Dame Junior/Dame U21.

Mia og Anton Dong på henholdsvis 13 og 10 år, fra Ballerup bordtennisklub, kvalificerede sig begge til top 12 i hver deres række. Yngre Pige/Pige, og Puslinge Drenge.

De yngste drengespillere ’Puslinge Drenge’, skal spille deres top 12 samme sted som der afvikles kval top 12, den 24.-25. januar på Fyn.

Ud af 52 deltagere, og 6 rækker, har Ballerup 2 med, i 2 rækker.

Mia og Anton til Tomelillaspelen i Sverige, 21. dec. 2015

Juleafslutning
Hej alle sammen

Vi vil gerne takke af efter første halvdel af sæsonen 2014/15. Vi startede sæsonen med kun ganske få medlemmer, men i løbet af de sidste par måneder har flere og flere meldt sig ind. Det afspejlede sig ved juleafslutningen, hvor hele elleve spillere mødte op. Det er vi både rigtig glade og stolte af.

Det var en virkelig hyggelig juleafslutning med sodavand og slik og en turnering, hvor alle spillede med forskellige fjollede bat. De havde enten huller, var meget små, helt skæve eller noget andet skørt. Det resulterede derfor i nogle meget sjove kampe, hvor det ikke nødvendigvis altid var den bedste bordtennisspiller, der vandt.

I sidste ende løb Rasmus Wandahl med sejren, skarpt efterfulgt af Mads Albertsen og Mikkel Fischer på hhv. 2. og 3. pladsen. Stort tillykke til jer.

Vi glæder os meget til at se jer alle sammen i det nye år, hvor vi starter op mandag den 5. januar. Indtil da må I have en god jul og et godt nytår med jeres familie og venner.


Mange julehilsner

Steffen, Jytte & Jonas
Sæsonens andet pointstævne og pointjagt

Virum-Sorgenfri Bordtennisklub var vært ved det andet pointstævne d. 6. december. 

Vi var flot repræsenteret med 4 spillere i smarte nye trøjer og var vidne til en masse god bordtennis. 

Mads Vilhelmsen fortsatte det flotte spil og vandt igen alle sine 4 kampe i A-rækken i fornem stil. Malte Bror Poulsen, der også var sat i A-rækken, kæmpede godt i det skrappe selskab og fik en sejr i puljenog endnu en sejr i bonusrunden mod en spiller fra B-rækken. 

Pointstævnedebutant Nicolai Poulsen var vores tredje spiller i den svære A-gruppe og viste rigtig gode takter med flot spil, mange vundnesæt og en sejr i bonusrunden. 

Vores sidste talent og stævnedebutant Benjamin Bornholm viste ligeledes fine takter, gik til den og vandt nogle sæt. Det lover godt for fremtiden. Gladsaxe Bordtennisklub var vært ved anden pointjagt d. 6. december. 

Vi havde 2 deltagere med, Vitus Bødker Thomsen og Malthe Vejgaard . 

Vitus gentog succesen fra sidste gang og vandt puljen. Afsluttede sidste kamp i 5 sæt, hvor han var bagud 8-10 og vinder kampen 12-10. Godt gået af Vitus. Malte spillede også rigtig godt. Var ude i meget tætte kampe, men sejren gik desværre til hans modstandere.Jytte og Steffen

Sæsonens første pointstævne og pointjagt

Gladsaxe bordtennisklub var vært for det første stævne der fandt sted lørdag d. 22. november.

Vi havde 3 deltagere med, Mads Vilhelmsen, Malte Bro Poulsen og Andreas Jørgensen.

Vi fik en meget flot debut, da Mads vandt puljen klart. Puljen bestod af 8 deltagere, og Mads vandt alle sine kampe og afgav kun et enkelt sæt.

Malte klarede sig også rigtig flot, og vandt en del kampe. Malte har kun har spillet bordtennis i ca. 2 måneder, hvilket kun gør resultatet endnu bedre.

Andreas spillede super godt og vandt flere sæt: Meget imponerende når man tænker på han lige er startet. Inden stævnet havde Andreas kun gået til bordtennis to gange, hvilket understreger hvilket talent han er.

Smørum bordtennisklub var vært for pointjagten, der fandt sted søndag d. 23. november.

Vi havde 2 deltagere med, Malthe Vejgaard og Vitus Bødker Thomsen. Her fik vi også en meget flot debut, da Vitus vandt puljen og Malthe blev nr. 4.

Jytte og Jonas

Pointstævner

Når vi møder igen efter efterårsferien skal ungdomsspillerne tilmeldes til pointstævner, det skal gøres ved jeres trænere og det er gratis at deltage, så gå til Jytte, Jonas eller Steffen, så tilmelder de jer.

Klubben betaler startgebyr og licens for de spillere der ønsker at deltage.

Hilsen Bestyrelsen

Opstart

Så kom den nye sæson i gang

Der er ungdomstræning mandag + tirsdag + onsdag + torsdag kl. 17.00 til kl. 18.30 og alle ungdomsmedlemmer kan komme alle dage her i starten af sæsonen.

Jytte og Jonas er der mandag og onsdag

Steffen er der tirsdag og torsdag.

Nye medlemmer er velkommen til at komme og prøve spillet, inden de melder sig ind.

Elite træning

Hej alle

Elitetræning torsdag aften og fredag eftermiddag holder sommerferie fra den 1/6. Der er stadig træning tirsdag og torsdag eftermiddag, så der er alle velkommen.

Samtidig vil klubben gerne takke Nick Ilsø, for de år han har været træner i klubben og for de resultater, der er blevet skabt for vores ungdomspillere - som skrevet andetsteds bedste klub til DM ungdom 2 år i træk.

Tak Nick, det har været en fornøjelse at samarbejde med dig - god vind fremover.

Ungdoms DM

 

Stort tillykke til medaljetagerne :-)

Sophie Walløe: Guld i Pige single, Junior single, Junior double og sølv i dr/pg mix.

Sofie Egeholt Bang: Guld i U 21 double, Junior mix, bronze junior single og U 21 single.

Thor Christensen: Sølv i dr/pg mix og drenge double.

Mia Dong: Guld i yngre pige double, bronze i yngre pige single.

Sommerlejr

Hej med dig

Du inviteres hermed på sommertræningslejr i uge 27 (30. juni - 4. juli) i Farum. På opfordring vil vi forsøge at gentage succesen fra sidste år, hvor vi havde en god og meget lærerig sommerlejr sammen. Der er et begrænset antal pladser, som vil blive besat efter ”først til mølle” princippet, så hvis du vil være med, så tilmeld dig snarest (se vedhæftede). Køkkenchefen har lovet at gentage favoritterne fra sommerlejren i 2013 samt finde på nye spændende overraskelser.

Vi glæder os til at se dig. - bedste hilsner Sofie & Carsten Egeholt Tlf.: 27 26 06 09 P.S.: Du må meget gerne printet plakaten ud og hænge den op i din klub, så vi kan få en masse unge til at svinge battet i uge 27.

Plakat

Program

Bronze ved senior DM

 

Stort tillykke til Sofie og Sophie med bronze i damedouble ved senior DM.

Sofie Egeholt Bang spillede med Henrietta Nielsen.

Sophie Walløe spillede med Nicoline Koefoed.

Log ind
Brugernavn

KodeordOpret bruger

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Sponsor

Vores sponsorer

Støt dem de støtter os!

Niels Ramberg
Camto
Replikboks
Du er nødt til at logge på for at skrive en replik.

Ingen replikker endnu.
Siden dannet på: 0.01 sekunder 2,830,957 Unikke besøg