Ballerup Bordtennisklub
22. May 2022 00:20
Navigation
Klublokalet skal have et nyt look

Da der er forskellige medlemmer som har et ønske om at få et mere hyggeligt klublokale, håber vi på, at der er nogle medlemmer, som vil give en hånd med.
Vi skal bruge folk til at male klubrummet – Baren – sætte nye skabe op.
Ordne kabler så vi kan få gang i vores tv. Eller hvis der er andre ønsker, så kom med dem. Når vi har hørt fra jer, kommer vi med en dato.Vi vil finde en weekend i marts – april måned som passer ind i terminsplanen. Klubben giver frokost og drikkevarer under weekenden. Man behøver ikke at bruge en hel weekend. Nogle timer af Jeres hjælp vil vi sætte pris på.

Skriv til Connie på refstrup@c.dk Eller en sms på 28127472
Der vil også blive sat en seddel op på opslagstavlen, så i kan skrive jer på. Med hvilke ting I ønsker at lave.

Er der nogle som skal have skiftet deres gamle hjørne sofa ud. Vil klubben gerne modtage denne til klublokalet.

MVH. Ballerup Bordtennisklub.

Pointstævner 2012-2013

Se resultater her fra på tirsdag: http://www.oebtu.dk/public/ps-kreds_3.pdf

Ballerup Bordtennis Klub havde æren at skyde bolden i gang ved første samling i kreds 3 til årets pointstævne runde.

Pyha sikken en omgang. Ikke mere end 58 friske piger og drenge mødte op for at være med i verdens sjoveste spil. Det var lidt af en opgave at komme på, da vi i Ballerup normalt kun spiller på 8 borde ved vores træningssamlinger. Så vi måtte i gang med at ringe til Kultur&fritid i kommunen for at få et ekstra lokale/hal i brug. Dette blev godt for nu kunne vi spille på 12 bord

Succes på ungdomsholdene

Kære ungdomsspillere.

Sæsonen er nu i fuld gang, og vi har fået mange nye medlemmer. Det er jo altid dejligt. Men dette betyder, så at vi er oppe på 36-45 spillere og det er ikke optimalt. Hverken for spillerne eller trænerne. For vi kan ikke give den samme gode træning, når der er så mange på holdene. Da der hele tiden er nogen, som så må holde pause.


Derfor har klubben besluttet, at vi skal dele torsdagstræningen op med 2 trænings pas.

Udfyld seddel med ændring af spilletid og aflever den senest 9. oktober

Hent sedlen her

Send en mail til Connie, hvis du ikke kan nå at komme ned i klubben med sedlen senest d. 9. oktober.

Connies mail refstrup@c.dk

Første træningsdag med de nye tider bliver torsdag d. 11 oktober 2012.

Dame elite

Torsdag den 27. september kl. 19.00 på hjemmebane spiller

Ballerup mod København i dameelite divisionen.

Kom og støt op omkring Sofie + Sophie + Janne.

NB! Ændring af spilletider i BBTK 25/9

Udfyld seddel med ændring af spilletid og aflever den senest 24. september

Hent sedlen her

Send en mail til Connie, hvis du ikke kan nå at komme ned i klubben med sedlen senest d. 24. september.

Connies mail refstrup@c.dk

Sommerferie
Sommerferien står for døren, og vi er nu ved at drage til forskellige feriemål. Derfor holder bordtennisklubben sommerferie.

Sidste træningsdag for ungdomsspillerne bliver derfor tirsdag d. 26 juni.

Vi starter op igen mandag d.13 August 2012. God sommer til alle.

Tre titler til Ballerup ved DM

Sophie Walløe, Sofie Egeholt Bang og Thor B. Christensen kan nu også kalde sig danske mestre

Ved de netop afholdte danske mesterskaber for ungdomsspillere i Ejby på Fyn leverede Ballerups bedste spillere en fornem indsats.

I yngre pige-rækken (op til 12 år) var Sophie Walløe for tredje år i træk i finalen. Efter to sølvmedaljer blev tredje gang lykkes gang for Sophie, der vandt finalen med 3-0 i sæt. Det var kun anden gang, at en spiller fra Ballerup snuppede denne titel - Connie Jørgensen vandt i 1978.

Sammen med Thor B. Christensen blev det til endnu en guldmedalje for Sophie i yngre drenge/pige mixeddouble. Thor vandt desuden sølv i yngre drenge double sammen med Peter Trans fra Hillerød.

I pige-rækken (op til 14 år) nåede Sophie Walløe til finalen, som blev en gentagelse af sidste års yngre pige single-finale, desværre for Sophie med den samme vinder nemlig Nicoline Koefoed fra Bornholm, der vandt med 3-2 i sæt (7-11, 11-4, 9-11, 11-8, 11-7 (efter 5-5). Sofie Egeholt Bang tabte i kvartfinalen til Emma Højlund fra Sisu/MBK efter at have misbrugt en matchbold ved 10-9 i 5.- og afgørende sæt (11-8, 10-12 (efter 5-0 føring til Sofie), 11-3, 10-12, 10-12. Også finalen i pige double mellem Sophie Walløe/Sofie Egeholt Bang og Nicoline Koefoed/Karoline Dam Mortensen fra Bornholm måtte ud i et 5.- og afgørende sæt, før det bornholmske par sikrede sig titlen (11-7, 11-4, 9-11, 9-11, 11-5). Sophie og Sofie havde i semifinalen besejret Rikke Holst Willadsen og Louise K. Jacobsen med 3-1 (11-7, 8-11, 11-3, 12-10).

I drenge/pige mixeddouble vandt Sofie Egeholt Bang sølv sammen med makkeren Kasper Michelsen fra Brønshøj. De tabte også i 5. - og afgørende sæt til Nicoline Koefoed og stortalentet Anders Lind fra København (5-11, 11-7, 13-11, 10-12, 11-3). I semifinalen havde Sofie og Kasper vundet med 3-2 (7-11, 11-9, 11-9, 4-11, 11-5) over Karoline Dam Mortensen, Bornholm og Andreas Dilling, Roskilde.

Sofie Egeholt Bang vandt junior single

I 1982 vandt Carsten Egeholt det danske mesterskab i herre junior single. 30 år efter var han atter repræsenteret i junior-finalen, men denne gang siddende som coach på den anden side af banderne, da datteren Sofie Egeholt Bang havde kvalificeret sig til sin første single finale efter 3-0 (11-3, 17-15, 11-9) over vinderen af pige-rækken Nicoline Koefoed i semifinalen. I juniorfinalen stod den i næste måned 18-årige storfavorit Henrietta Nielsen på den anden side af bordet.

Der var ikke mange i Ejby-hallen, der på forhånd havde regnet med, at Sofie ville få et ben til jorden mod Henrietta, der i denne sæson to gange har besejret Annie Ramberg i Elitedivisionen, men unge Sofie ville det anderledes. Første sæt gik til favoritten med 11-6, men så løftede Sofie sit spil et par niveauer og vandt andet sæt med 11-3. Ved stillingen 7-7 i 3. sæt fik Henrietta to heldige netbolde og kom foran med 9-7, hvilket dog kun fik Sofie til at fokusere endnu mere og vinde de fire næste bolde og sættet med 11-9. I 4. sæt spillede Sofie sig fornemt frem til fire matchbolde ved stillingen 10-6. Henrietta fik med et par gode bolde reduceret til 10-8, hvor efter Sofie tog sin ’time out’. Da hun atter gik ind til bordet var det med en stor vilje til at afgøre kampen på den første bold, hvilket skete efter en duel, hvor bolden gik over nettet 14 gange i højt tempo - 11-8 og Ballerup fik for første gang nogensinde en dansk mester i dame junior single.Sofie Egeholt Bang i en koncentreret serv. Foto: Privat.
 Sophie Walløe (tv.) og Sofie Egeholt Bang (th.) vandt sølv i pige double ved ungdoms-DM. Foto: Privat.

 

Danske mestre


Stort tillykke med DM titlerne.

Guld i dame junior single ved Sofie Egeholt Bang.

Guld i yngre pige single ved Sophie Walløe.

Guld i yngre mix ved Sophie Walløe og Thor Christensen.

Sølv i pige single ved Sophie Walløe.

Sølv i pige double ved Sofie Egeholt Bang og Sophie Walløe

Sølv i yngre drenge double Thor Christensen og Peter Trans, Hillerød

Sølv i drenge/pige mix ved Sofie Egeholt Bang og Kasper Michaelsen, Brønshøj

2. finale i dameelite mod København torsdag den 3 maj 2012
Hej alle som var i København og dem som ikke kunne være der.

Vi tabte desværre 4-6 til København i den første finale, hvor der var flere 5. sæt kampe, som lige så godt kunne have været til vores fordel, men desværre,.

Vi var "lidt" presset da vi skulle møde københavn, i den anden finale torsdag den 3. maj,  Annie Ramberg havde jo oplyst mig/holdet om, at hun tog på ferie til Mallorca

fra lørdag 28 april til lørdag 5 maj, ja jeg smiler, så hun kunne ikke spille 1 og 2 finale, København ville gerne have den første kamp flyttet, og selvfølgelige sagde vi/holdet ja tak, for så kunne Annie

være med i den første finale, hvor vi havde håbet på at vinde, hvad vi så ikke gjorde, selv om Annie var den bedste spiller på holdet  og vandt to kampe, men desværre for holdet ramte Janne Jensen ikke formen den aften, jeg spillede det bedste, jeg har gjort i hele 2012, fordi min arm/skulder har voldt mig mange smerter ved loop og smash, det er en af grundene til, at jeg ikke gider, at spille bordtennis mere,

for min træningsindsats og psyke bestemmer ikke mere, om jeg skal vinde eller tabe, det gør min slidte skulder, og på trods af min alder, hader jeg stadig at tabe. 

Sådan er bordtennis, du kan spille forrygende godt den ene dag og så spille mindre godt den anden dag, men det hold ( Janne, Jette Vieg og undertegnet) der skulle spille 2 finale var stadige fortrøstningsfulde, også selv om Annie Ramberg ikke kunne deltage.

2. dameelitefinale for hold
Københavns Btk  Ballerup            Kamp      Stilling  
 Tina Jørgensen  Janne Jensen

 2-3

 0-1  

 Sabine Borre Larsen  Jette Vieg

 3-0

 1-1  

 Natalia Mikaylova  Susanne Pedersen

 3-0

 2-1 

 Sabine  Janne

 3-2

 3-1 

 Tina  Susanne

 3-2 

 4-1 

 Natalia  Jette

 3-0 

 5-1 

 Tina+Sabine  Janne+Susanne

 3-0 

 6-1 


Tillykke til København..
1. dameelitefinale for hold
PUHA PUHA sikke dog en fadæse jeg foretog mig i den første finale mod København, Jeg har en 10-6 føring i aller sidste sæt, i min første kamp mod københavns bedste damespiller

Sabine Borre Larsen, jeg taber sættet og kampen, ja jeg vil undlade, at indvige jer i mine tanker, efter dette unødvendige nederlag. Ifølge mig fik vi ellers den rigtige opstilling, Janne Jensen mod Tina Jørgensen

Annie Ramberg mod Natalia og mig mod Sabine, det kunne have givet København en chock start, hvor vi kunne have ført 3-0 , men oddsene var ikke med os, så vi kom bagud med 1-2 i stedet for,

Annie spillede rigtig godt, hvad hun forsatte med i resten af finalen, hendes eneste nederlag var mod Sabine, så hun kunne ikke gøre det bedre for holdet, desværre fik Janne ikke helt sit spil til at fungere

Log ind
Brugernavn

KodeordOpret bruger

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Sponsor

Vores sponsorer

Støt dem de støtter os!

Niels Ramberg
Camto
Replikboks
Du er nødt til at logge på for at skrive en replik.

Ingen replikker endnu.
Siden dannet på: 0.01 sekunder 2,822,030 Unikke besøg