Ballerup Bordtennisklub
22. May 2022 00:12
Navigation
Finale

KÆRE BORDTENNIS INTERESSEREDE

Ballerups grand old ladies, har igen i år spillet sig i finalen, nej ikke i Veteran, men
det rigtige Danmarksmesterskab, det er altid mit svar, når jeg bliver spurgt
om, hvordan det går med min bordtennis,
om jeg stadig spiller og hvor mange år har du spillet Susanne, folk er benovet, når jeg fortæller, at jeg har spillet siden mit ottende år, altså sæson to og halv tressende år, og stadig kan vinde over unge piger, som jeg kan være mor eller bedstemor til. Jeg vil vende tilbage senere i min skrivning, for nu drejer det sig om holdet som består af, Annie Ramberg, Jette Vieg,
Susanne Pedersen og så har vi haft de bedste reserve Janne Jensen og Pernille
Borgstrøm.

FINALE DAMEELITE DIVISIONEN


Så er det på torsdag den 26. april kl. 19.00

damerne spille første finalekamp mod København på Tapeten.

Kom glad og støt.

2. finale spilles torsdag den 3. maj kl. 19.00

i Remisen, København

Grand Prix-succes til pigerne

Sofie Egeholt Bang vandt Dansk Bordtennis Unions Grand Prix-serie i pige-rækken, mens Sophie Walløe tog sig af den samlede sejr i yngre pige-rækken 

Sofie Egeholt Bang viste klassen ved Brøndbys Grand Prix-stævne, der var det sidste af sæsonens i alt fem GP-stævner. Om lørdagen snuppede hun sejren i Dame Junior Elite, hvor det blev fire flotte sejre på stribe. Det blev 3-0 over svenske Rebecca Ulfskrans (med knopper i baghånden), 3-0 over Patricia L. Jensen, Roskilde (der forinden havde vundet med 3-2 over Louise K. Jakobsen), 3-1 over favoritten Nicoline Koefoed fra Bornholm og i finalen 3-2 over svenske Malene Wixner (med knopper) efter at Sofie havde overlevet tre svenske matchbolde i 4. sæt. Sophie Walløe tabte i denne række til Katrine Riis fra Bornholm, der nåede semifinalen. I den samlede slutstilling i Grand Prix-serien slutter Sofie Egeholt Bang på en fornem 2. plads efter Bornholms Nicoline Koefoed.

Sophie Walløe vandt lørdag yngre pige-rækken foran Anisha Iyer fra Greve og hun snuppede (ikke overraskende) også den samlede Grand Prix-sejr i rækken.

Søndag gjaldt det Pige Elite-rækken, hvor Sofie Egeholt Bang igen spillede sig frem til finalen, hvor hun måtte se sig slået af Karoline Dam Mortensen fra Bornholm, som hun ellers havde vundet over i de fire første Grand Prix-stævner i netop denne række. Sofie spillede sig dermed i finalen i ikke mindre end fire af de i alt fem Grand Prix-stævner, hvilket også lige akkurat var nok til at snuppe den samlede Grand Prix-sejr foran Nicoline Koefoed.

Sophie Walløe fik søndag revanche mod Katrine Riis i U21-rækken, hvor hun efter at have været bagud med 7-10 i 5. sæt vandt fem bolde på stribe. I semifinalen blev overmagten Mie B. Jakobsen en lidt for stor mundfuld, men Walløe gav landsholdsspilleren fin modstand trods nederlag på 0-3.

 

BILLEDTEKST (Sofie Egeholt Bang 2011-12-04-Odense)

Sofie Egeholt Bang i en koncentreret serv. Foto: Privat.

Semifinaler

Dame elite holdet spille første semifinale i Virm Hallen

onsdag den 18. april kl. 19.00 - Ballerup vandt 6-1

2. semifinale spilles på Tapeten i Ballerup

lørdag den 21. april kl. 11.00

Pigerne vandt 1. division

Af Carsten Egeholt

I kvindernes 1. division sluttede Sophie, Sofie og Louise i weekenden af med tre sejre på stribe, hvilket lige akkurat var nok til at vinde rækken foran Virum og Bornholms BTK, der begge snublede med hver et knebent 4-6 nederlag i sidste runde, der blev afviklet i Remisen på Østerbro.

Det er sikkert det yngste hold nogensinde, der har vundet rækken. Sophie Walløe (11 år), Sofie Egeholt Bang (14 år) og Louise Karoline Jakobsen (14 år). De tre piger har spillet samtlige kampe, og der har derfor ikke været brugt reserver i løbet af sæsonen. 

De individuelle scores:

Sophie Walløe……….37 sejre i 48 kampe
Louise K. Jakobsen…..33 sejre i 48 kampe
Sofie Egeholt Bang…..31 sejre i 48 kampe

Ballerups guld-piger er fra venstre Louise Karoline Jakobsen, Sophie Walløe og Sofie Egeholt Bang. Foto: Privat.

Nr. 4 i Drengedivision Øst

Drengedivision Øst blev ligeledes færdigspillet i weekenden. Ballerup/Smørum sluttede med manér, da København 2 blev besejret med 12-2. Dermed slutter holdet på 4. pladsen ud af de 8 hold i rækken. Desværre er det kun nr. 1, 2 og 3, der går videre til DM-slutspillet.

Gammel kærlighed ruster ikke
Om det er "kærlighed" til klubben eller bordtennisspillet  vides ikke -

klubben har nu igen en SPONSOR -

CAMTO er vendt tilbage som sponsor !!!!

Vi har modtaget tilsagn om et tilskud på kr. 15.000 fra CAMTO , som gerne vil have støtten øremærket til de nye unge i klubben, hvilket jo passer fint ind i klubbens virke.

Vi takker naturligvis CAMTO for støtten , som varmer på et meget koldt sted..

Søren

Referat fra Generalforsamlingen
Referat fra årets general forsamling er klar:

http://www.ballerup-bordtennis.dk/downloads/General2012.pdf

Top 12 i Sjørring

Ballerups 11 årige stor talent Sophie Walløe gik helt til Tops og vandt årets top 12 finaler i Sjørring ved Thisted i denne weekend.

Top 12 er årets store turnering hvor landets 12 bedste bordtennisspillere mødes i en stor turnering, hvor der spilles alle mod alle over 2 dage. Ballerup deltog med 2 spillere i rækken, nemlig Sophie Walløe og Sofie Egeholt Bang. 

Sophie Walløe vandt 10 sejre ud af 11 mulige, og kan nu kalde sig for top 12 vinder. Hun tabte kun 1 kamp til årets nr 2. Karoline Dam Mortensen fra Bornholm, som vandt 9 ud af 11 kampe. Nr. 3 Blev Nicoline Koefoed fra Bornholm.

Virkelig flot gået af den unge Sophie, for man skal jo tænke på at turneringen var slået sammen til en række, så både yngrepige og pige spillere skulle møde hinanden. Sophie er nemlig kun yngre pige spiller og vinder altså denne flotte turnering foran de ældre pigespillere. 

Den 14 årige Sofie Egeholt Bang sluttede også flot, og fik spillet mange tætte kampe i weekenden. Hun kom ind på en flot 4.plads med 7 sejre og 4 nederlag.

Klubben ønsker stort TILLYKKE til de 2 dygtige bordtennis piger.

 

Damedivisioner

Hej alle bordtennisentusiaster

Så er jeg kommet til den årstid, hvor jeg sætter mig foran tastaturet på min computer, og begynder at skrive om bordtennis.

ØM Ungdom

Fantastisk ØM for Ballerup BordtennisKlub

Vi blev ØBTUs næstbedste klub i medaljefordeling, kun overgået af Brønshøj.

Stort tillykke til alle

Ballerup-piger udtaget til landsholdet

Bordtennis: Sophie Walløe og Sofie Egeholt Bang fra Ballerup BTK er begge udtaget til landsholdsbruttotruppen for pigespillere

De kæmper som vanvittige og har allerede gjort det i et par år, hvilket nu giver pote for både Sophie Walløe på bare 11 år og Sofie Egeholt Bang på 13 år, der begge var med da landstræner Mads Sørensen for nyligt udtog sin bruttotrup til ungdomslandsholdene.

De to piger er udtaget til den første landsholdslejr, hvor der fra 12.-16. september trænes på fuld damp i Frederiksborg Centret i Hillerød. I løbet af sæsonen vil der være i alt seks ugers træningslejr for udvalgte spillere til ungdomslandsholdene.

Sofie Egeholt Bang er desuden udtaget til Swedish Open Cadet Championships i Stockholm i dagene 3.-6. november, hvilket er en turnering, der er pointgivende til verdensranglisten for ungdomsspillere.

Log ind
Brugernavn

KodeordOpret bruger

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Sponsor

Vores sponsorer

Støt dem de støtter os!

Niels Ramberg
Camto
Replikboks
Du er nødt til at logge på for at skrive en replik.

Ingen replikker endnu.
Siden dannet på: 0.01 sekunder 2,822,024 Unikke besøg