Sæsonens tredje pointstævne
Skrevet af Hai d. January 25 2015 23:35:05
Ballerup bordtennisklub var vært ved sæsonens tredje pointstævne d. 17. januar.

Stævnet var en stor succes med 22 spillere og ligeså mange forældre, der overværede de meget spændende og intense kampe.

Vi havde 10 spillere med, Gladsaxe 7, Virum 4 og Smørum 1, fordelt i 4 puljer.

Turneringen havde deltagelse af 3 pointjagtspillere på dispensation, idet jagten er nedlagt pga. for få deltagere.

Ikke overraskende var det en af disse spillere, der vandt gruppe A. Vitus B. Thomsen fra vores klub viste sig at være for hård en nød at knække for de øvrige deltagere og vandt i sikker stil.

Lidt mere overraskende var det nok, at Mikkel B. Fischer vandt gruppe C. Mikkel har kun spillet bordtennis i et par måneder, men har et fighterhjerte uden lige og afgav kun et sæt. Flot, flot.

Alle vores øvrige 8 spillere (Malthe, Rasmus, Mads V., Benjamin, Malte P., Oliver, Nicolai og Patrick) viste ligeledes flot spil og stor fremgang, hvilket resulterede i mange vundne kampe.

Måske byttes rollerne om næste gang og en eller to af dem står som vinder af en pulje. Jævnbyrdigheden er i hvert fald stor.

Alle resultater kan ses på www.oebtu.dk .Gå lidt ned på forsiden til Pointstævnerne – runde 3, kreds 3 eller i menuen i venstre side Pointstævner 2014-2015, kreds 3.

Forhåbentlig ses vi til næste stævne søndag d. 22. februar i Smørum.Gruppebillede fra torsdagstræningen. Bagest fra venstre Mads A., Patrick, Rasmus, Mikkel. Forrest fra venstre Malte P., Oliver, Mikkel F., Malthe, Vitus, Nicolai, Martin.

Jytte, Annie, Jonas og Steffen