Sæsonens sjette pointstævne
Skrevet af Hai d. April 08 2015 20:51:30

Smørum Bordtennisklub var vært ved sæsonens sjette pointstævne d. 22. marts med deltagelse af 27 spillere.

Vi stillede atter et stort hold med 9 spillere, Virum 11, Smørum 5, Gladsaxe 2 fordelt i 4 puljer.

For første gang i sæsonen fik vi ingen puljevindere, men alle vores deltagere ydede en storartet indsats og var involveret i mange spændende og seværdige kampe.

Atter var der drama og spænding om udfaldet i gruppe A. Spillerne slog hinanden på kryds og tværs og til sidst måtte der tælles sæt for at finde den endelige vinder fra Virum. På de næste 3 pladser kom Mads V., Rasmus og Vitus. Mikkel endte på 6. pladsen, men med ligeså mange vundne kampe som Vitus på 4. pladsen.

Virum Bordtennisklub stillede med et meget stort hold med nogle nye og dygtige spillere. Så i de 2 næste grupper gik 1. pladsen også til Virum-spillere, der begge gjorde rent bord og vandt alle deres kampe. Malte spillede i gruppe B og viste igen flot bordtennis og tog ligesom de forrige gange 4. pladsen i et endnu stærkere felt.

I gruppe C, igen som nævnt med en Virum-spiller som vinder, havde vi Patrick og Benjamin B. med på henholdsvis 2. og 6. pladsen. Begge viste stor fremgang og god og koncentreret fight.

Første pladsen i gruppe D gik til en spiller fra Smørum, der er tidligere gruppevinder. Så modstanden var hård for vores to deltagere Benjamin R. og Nicolai. Men de gjorde begge en god figur med masser af gejst og godt spil og endte midt i feltet som nummer 3 og 4.

Igen en dag med masser af god bordtennis og god stemning.

Alle resultater kan ses på www.oebtu.dk Klik på forsiden Pointstævner/-jagt, runde 6 eller i menuen i venstre side
Pointstævner 2014-2015, kreds 3.

Forhåbentlig ses vi til den store pointstævne/pointjagt-finale i Valbyhallen 18.-19. april 2015. Programmet og deltagerlisten kan ses på www.oebtu.dk. Når en spiller er tilmeldt, fremhæves navnet med fed skrift.

For god ordens skyld gøres der opmærksom på, at klubben betaler startpengene for deltagelse. Så det er bare om at møde op.
Jytte, Jonas og Steffen