Ballerup Bordtennisklub
13. November 2018 01:17
Navigation
Velkommen til Ballerup BTK ( NY )
Kære medlem

Dig og din familie bydes velkommen i Ballerup Bordtennisklub.Vi er så heldige, at vi har vores egne lokaler og dette betyder, at klubben har fuld rådighed over lokalerne hele døgnet alle ugens 7 dage. Dette er med til, at vi kan lave en masse spændende ting for vores medlemmer.

Vi er ca. 120 medlemmer fordelt således. Ungdom – seniorer – motionister - pensionister.
Vi har 8 opstillet borde på hverdage, men når der spilles store turneringer har vi også lille sal i brug, da dette kræver flere borde.Vi har træning 4 dage om ugen og på de dage, hvor der ikke trænes, er der som regel hjemme kampe mod andre klubber, eller vi afholder træningslejre i weekender eller små turneringer, hvor hele familien også kan deltage.Når man er meldt ind og har betalt kontingent i Ballerup Bordtennisklub, får man dette for sit kontingent. En klub der er medlem at Dansk bordtennis Union og virker under disse love, samt klubbens egne vedtægter. Man får også en god træning nogle gange om ugen af gode trænere, man deltager gratis til alle interne turneringer/pointstævner og holdturneringer. 

Ønsker man som ungdomsspiller at deltage i turneringer kan klubben tilbyde dette.
Nye medlemmer eller for dem der har spillet i 1- 2 sæsoner kan deltage til pointstævner. Dette er en turnering, hvor alle nye spillere møder andre spillere fra andre klubber. Man kommer til at spille mod spillere, som er på ens eget niveau, så alle får noget ud af dette. Pointstævne turneringen foregår over 6 lørdage eller søndage. De forløber sig fra september til marts måned. Finalestævnet er som regel i april måned. man kan dog udeblive for 2 af disse 6 samlinger, da det er ens samlede point der afgør hvilke række man stiller op til ved selve den store pointstævne finale. Der bliver hængt en tilmeldings plakat op inde i spiller hallen.

Har man spillet i mere end 1-2 sæsoner kan man også komme ud til de lidt større stævner. Disse stævner bliver både holdt på Sjælland - Fyn – Jylland - udlandet. Deltager man i et stævne på Fyn eller Jylland, hvor der som regel er overnatning, ser vi helst, at man har en forældre med på disse ture, eller sørger for at der ihvertfald er en anden forældre som har ansvaret for Jeres barn.Alle tilmeldinger til stævner eller holdturneringen skal foregå via opslags tavlen i spiller hallen. Er I som forældre /spiller i tvivl, ja så snak med en af klubbens trænere, så skal de nok være behjælpelige.

Ønsker man at spille på et af klubbens hold, skal dette meddeles senest d.01 september 2013.

Til Annie Ramberg på annieramberg@webspeed.dk
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere en tekst.

Log ind eller meld dig til.

Teksten er ikke vurderet.
Log ind
Brugernavn

KodeordOpret bruger

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Sponsor

Vores sponsorer

Støt dem de støtter os!

Niels Ramberg
Super Best
Camto
Replikboks
Du er nødt til at logge på for at skrive en replik.

Ingen replikker endnu.
Siden dannet på: 0.03 sekunder 1,619,175 Unikke besøg